HTML

Bohémélet

A Bohém Ragtime Jazz Band tagjainak (fő- és albohémek) mindennapi bohémságai és komolyságai, globális titkok a klasszikus jazz világából

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Bohém All Stars

2009.03.18. 02:27 főbohém

Majdnem elfelejtettem a Bohém-blogon is publikálni, hogy milyen eredménnyel zárult a március 13-i sajtótájékoztatón lezajlott sorsolás, vagyis hogy milyen összetételű lesz a Bohém Fesztivál két főműsorban fellépő All Stars együttese. Íme:

Március 27-én pénteken este egy stilisztikailag nagyon homogén zenekart húzott ki nekünk a sors (pontosabban Fritz Józsi jobbkeze), a tagok többsége már játszott együtt ilyen-olyan formációban: Herbert Christ (Németország) – trombita, Matthias Seuffert (Németország) – klarinét/szaxofon, Korb Attila – harsona, Paolo Alderighi (Olaszország) – zongora, Bényei Tamás – gitár, Ad van Beerendonk (Hollandia) – bőgő, Nick Ward (Anglia) – dob.

Március 28-án viszont egy sokkal heterogénebb összetételű csapatot láthatunk-hallhatunk. Ráadásul a sors (bocsánat, Fritz Józsi jobbkezének) szeszélye folytán a pénteki csapat európaiakból, a szombati zömében tengerentúliakból áll. Íme: Bria Skonberg (Kanada) – trombita, Craig Flory (USA) – klarinét/szaxofon, Russ Phillips (USA) – harsona, Morten Gunnar Larsen (Norvégia) – zongora, Stuart Zank (USA) – bendzsó, Mazura János – tuba, Jeff Hamilton (USA) – dob.

Aki nem hiszi, hogy tényleg ez jött ki (már miért ne hinné?), annak álljon itt bizonyítékként egy rendkívül gyenge fénykép, amit a helyszínen gyér világítás mellett készítettem a nemmondommegmilyen márkájú nokiamobiltelefonommal.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: jazz fesztivál kecskemét bohém ragtime

A bejegyzés trackback címe:

https://bohem.blog.hu/api/trackback/id/tr171008968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása